Maatwerk

Welke keuken u ook kiest, het is belangrijk dat deze perfect gaat passen in de beschikbare ruimte. Veel keukens worden door fabrikanten geproduceerd voor standaard ruimtes. Vaak wijkt de beschikbare ruimte hiervan af. Dat maakt het vaak juist leuk. Dit betekent echter wel dat wij moeten zorgen dat de keuken perfect past.

Afhankelijk van de situatie kunnen we kasten breder of smaller maken. Loze tussenruimtes kunnen als bergruimte in de keuken worden geïntegreerd. Aanrechtbladen worden vanzelfsprekend op maat gemaakt en geplaatst. Door ons vakkundige maatwerk past de keuken altijd perfect in de ruimte. Inrichting en ruimte worden één.

Maak een afspraak

Uw naam (verplicht)

Voorkeur datum (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Tekst (verplicht)

Benut uw keuken maximaal met maatwerk keukens

Heeft uw huis schuine wanden of is de hoek van uw keuken niet exact 90 graden? Geen probleem voor Pieters Keukens. Wij leveren maatwerk keukens die passen binnen uw specifieke ruimte. Heeft u een ongebruikt hoekje in uw huis? Onze medewerkers adviseren u over de maatwerkoplossingen om deze ruimtes zo goed mogelijk te benutten.

Met maatwerk keukens haalt u het maximale uit uw keuken. Alle ruimtes worden benut en de keuken wordt precies gerealiseerd in de stijl die u wenst. Bent u fan van handgemaakte keukens? Kies dan voor een houten keuken op maat! Liever een minimalistisch en strak design? Ook moderne keukens kunnen op maat worden gerealiseerd!

Maatwerk keukens in alle stijlen

Bij Pieterskeukens vindt u altijd een keuken die past bij uw stijl en ruimte. Door combinaties in materialen te maken, kunt u uw eigen maatwerk droomkeuken realiseren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van maatwerk keukens? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Keukens op Maat

Pieterskeukens levert exclusieve keukens, die naadloos aansluiten bij uw levensstijl. We creëren oplossingen voor het echte leven, door praktijk en schoonheid te combineren. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen de basis voor onze ontwerpen, maar de inspiratiebron bent u. Want design is mooi, maar een nieuwe keuken krijgt pas echt betekenis als hij past in uw leven. Exclusieve keukens als verrijking van het echte leven! 

De klant staat altijd centraal

Bij ons krijgt u kwaliteit keukens voor een scherpe prijs

Wij zijn 24/7 te bereiken via de mail en via de telefoon. Ook zijn we op elke werkdag open tussen 09:00-17:00 behalve op maandag.

Over ons

De keuken is het kloppende hart van uw huis. Een plaats om te koken en te eten, kortom een plek waar geleefd wordt. Uw keuken moet dus passen bij uw manier van leven en natuurlijk bij uw wensen. Bij Pieters Keukens vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Onze kwaliteitskeukens stemmen we volledig af op uw situatie. En of u kiest voor een scherp geprijsde keuken of voor exclusief design, u mag altijd rekenen op kwaliteit, maatwerk en service.

Lekker eten begint bij een keuken