Moderne keukens

Bent u op zoek naar een eigentijdse en moderne keuken met een exclusieve look? Een keuken waarin strakke lijnen de boventoon voeren en waar kasten en apparatuur naadloos zijn weggewerkt? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk een liefhebber van moderne keukens. Een goede moderne keuken koopt u niet zomaar bij een willekeurige keukenzaak. Laat u goed informeren over de mogelijkheden, bijpassende kleuren en verrassende opstellingen. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Of neem een kijkje in onze showroom (Vlasstraat 13B, 4566 BC Heikant).

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

Onze diverse aanbod aan moderne keukens

Met de vele ervaringen die wij van Pieters Keukens hebben, durven wij best te zeggen dat moderne en strakke keukens een van onze specialiteiten is. Op basis van onze keukenervaringen is er een uiterst kwalitatieve collectie ontstaan van moderne keukens, waarvan elke moderne keuken verrassend anders is. Wij van Pieters Keukens hebben een groot aanbod aan moderne keukens. We gaan van landelijke moderne keukens tot klassiek moderne keukens tot een strakke keuken met veel design. Een keuken die voldoet aan al uw wensen en eisen is bij ons eenvoudig samen te stellen!

Waarom een moderne keuken?

Wij van Pieters Keukens hebben uitsluitend keukens met de beste ontwerpen. Onze ontwerpen bieden u als eigenaar comfortabel keukenplezier. Naast het ontwerp, doordachte inrichting en hoogwaardige kwaliteit, bevatten onze keukens uitsluitend kwalitatief hoogwaardige apparatuur en worden er uitsluitend moderne materialen gebruikt. Met de aanschaf van een van onze kwalitatieve keukens bent u verzekerd van jarenlang onbezorgd genieten.

Een groot voordeel aan een moderne keuken is het feit dat de keuken de ruimte in uw huis vergroot. Een moderne keuken is in staat om dit effect te bereiken, doordat zo’n keuken geen tierlantijntjes heeft.

Kenmerken van strakke keukens

Wilt u een wat beter overzicht over wat er nou precies onder moderne keukens wordt verstaan? Wij hebben voor u een aantal kenmerken op een rijtje gezet.

1) Moderne materialen

Bij strakke keukens wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van moderne materialen. Want hoe geeft u strakke keukens vorm? Inderdaad door strakke materialen. Onze werkbladen zijn voorzien van een extreme glans en zijn vrijwel bestand tegen alles. Daarnaast vindt u in onze keukens ook andere moderne en kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals glas, beton en rvs.

2) Strakke lijnen

Een ander kenmerk voor een moderne keuken zijn de strakke lijnen. Elk onderdeel is in één lijn met het keukenontwerp.

3) Glimmende afwerking

In landelijke keukens komt u vaak rustieke, matte tinten tegen. Bij moderne keukens is dat totaal niet het geval. Hier mag alles glimmen, stralen, ja blinken! Onze showroom biedt aanvullende inspiratie. Dus neem gerust een kijkje in onze showroom of bekijk de afbeeldingen op onze website.

Bent u benieuwd wat Pieters Keukens voor u kan betekenen?

Meer inspiratie over moderne keukens

Op onze website hebben wij een aantal mooie foto’s van onze keukens staan. Wilt u toch nog wat meer inspiratie opdoen, neem dan gerust een kijkje in onze showroom. Hier vindt u meerdere keukenopstellingen en hebt u een overzicht van de diverse kleuren en materialen. Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken! Het advies is uiteraard vrijblijvend en geheel passend bij uw wensen en budget.

Bezoek ons adres: Vlasstraat 13B, 4566 BC Heikant.

Hopelijk tot snel!

De klant staat altijd centraal

Bij ons krijgt u kwaliteit keukens voor een scherpe prijs

Wij zijn 24/7 te bereiken via de mail en via de telefoon. Ook zijn we op elke werkdag open tussen 09:00-17:00 behalve op maandag.

Moderne keukens

Over ons

De keuken is het kloppende hart van uw huis. Een plaats om te koken en te eten, kortom een plek waar geleefd wordt. Uw keuken moet dus passen bij uw manier van leven en natuurlijk bij uw wensen en budget. Bij Pieters Keukens vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Onze kwaliteitskeukens stemmen we volledig af op uw situatie. En of u kiest voor een scherp geprijsde budgetkeuken of voor exclusief design, u mag altijd rekenen op kwaliteit, maatwerk en service.