Landelijke keukens

Doe nieuwe inspiratie op met onze geheel vrijblijvende brochure. Hiermee weet u zeker dat u de juiste keuken kiest!

Ontvang onze prachtige brochure en blader deze thuis in alle rust door.

Gezellig en nostalgisch

Heerlijke verse broodjes in de oven, de (klein) kinderen spelen buiten in de tuin en de huisdieren liggen heerlijk te slapen voor de houtkachel. Een landelijke keuken heeft iets gezelligs, iets nostalgisch. Dus houdt u van klassieke nostalgie en de charme van het platteland, gecombineerd met modern comfort? Dan zijn de landelijke keukens van Pieters Keukens echt iets voor u! Pieters Keukens opent de wereld van landelijke en klassieke keukens. De wereld van beleving en sfeer!

Welke soort landelijke keukens zijn er?

De landelijke keukens zijn nostalgisch, warm en eindeloos te combineren. De landelijke keukens zijn dan ook naar uw eigen smaak te perfectioneren. De mogelijkheden in een landelijke keuken zijn talloos. Wij van Pieters Keukens hebben een groot aanbod keukens. Hierdoor heeft u de keuze uit keukens die allemaal op hun eigen manier een landelijke uitstraling hebben. Zo hebben wij landelijke keukens die expliciet “grootmoeders tijd” uitstralen. Hierbij valt te denken aan een grote schouw, een zwaar fornuis, glasdeuren en een mokkenrek. Wil u liever een rustieke keuken, ofwel een keuken met een combinatie van klassieke nostalgie en stoere moderne accenten? Geen probleem, ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren door ons grote aanbod. Zowel online als in onze showroom vindt u landelijke keukens, voor iedere keukenruimte. Bekijk in onze showroom ons grote aanbod. Of vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Toe aan inspiratie?
Vraag dan geheel vrijlbijvend onze brochure aan!

De klant staat altijd centraal. Zo vinden we altijd de keuken die bij u past

Bij ons staat kwaliteit voorop. Zo krijgt u bij ons een kwaliteit keuken voor een scherpe prijs

Wij zijn 24/7 te bereiken via de mail en via de telefoon. Ook zijn we op elke werkdag open tussen 09:00-17:00 behalve op maandag.

Galerij Landelijke Keukens

Over ons

De keuken is het kloppende hart van uw huis. Een plaats om te koken en te eten, kortom een plek waar geleefd wordt. Uw keuken moet dus passen bij uw manier van leven en natuurlijk bij uw wensen. Bij Pieters Keukens vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Onze kwaliteitskeukens stemmen we volledig af op uw situatie. En of u kiest voor een scherp geprijsde keuken of voor exclusief design, u mag altijd rekenen op kwaliteit, maatwerk en service.