Design keukens

Pieterskeukens heeft een grote collectie design keukens. Design keukens zijn moderne keukens, die er gewaagd uitzien. Maar wat is een design keuken nu eigenlijk? Kost een design keuken meer geld of is dat een fabeltje? Dit hangt volledig af van de wensen en eisen die u heeft. Over het algemeen hangt er wel een prijskaartje aan luxe, maar dat is logisch. Dit hoeft echter niet zoveel verschil te maken als veel mensen denken, wanneer zij denken aan design keukens.

Wilt u een unieke keuken in huis? Dan is een design keuken een goede keus! Wel moet u van een modern interieur houden, anders kunt u beter kiezen voor een maatwerk keuken of een landelijke keuken.

 

Vraag vrijblijvend een brochure aan!
XL_1466_voll

Moderne of klassieke design keuken?

 

Een design keuken kost meer dan een ‘normale’ keuken, omdat een design keuken aan de bovenstaande punten moet voldoen. En vergeet niet dat voor design keukens vaak dure materialen worden gebruikt.

Een design keuken kan ook uniek zijn. Dit betekent dat er maar een beperkt aantal keukens is gemaakt. Net zoals bij andere ‘limited editions’ verhoogt dit de waarde van een keuken. We zien ook vaak dat beroemde ontwerpers ‘limited edition’ keukens uitbrengen. U betaalt dan iets meer, maar krijgt wel een keuken die niet veel andere mensen hebben.

Speciale Design keukens

 

Bij Pieterskeukens vindt u altijd een keuken die past bij uw stijl en ruimte. Door combinaties in materialen te maken, kunt u uw eigen design keuken realiseren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van design keukens? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Bent u benieuwd wat Pieters Keukens voor u kan betekenen?

Meer inspiratie over design keukens

Op onze website hebben wij een aantal mooie foto’s van onze design keukens staan. Wilt u toch nog wat meer inspiratie opdoen, neem dan gerust een kijkje in onze showroom. Hier vindt u meerdere keukenopstellingen en hebt u een overzicht van de diverse kleuren en materialen. Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken! Het advies is uiteraard vrijblijvend en geheel passend bij uw wensen. Bezoek ons adres: Vlasstraat 13B, 4566 BC Heikant.

 

Hopelijk tot snel!

De klant staat altijd centraal

Bij ons krijgt u kwaliteit keukens voor een scherpe prijs

Wij zijn 24/7 te bereiken via de mail en via de telefoon.

Design keukens

Over ons

De keuken is het kloppende hart van uw huis. Een plaats om te koken en te eten, kortom een plek waar geleefd wordt. Uw keuken moet dus passen bij uw manier van leven en natuurlijk bij uw wensen. Bij Pieters Keukens vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Onze kwaliteitskeukens stemmen we volledig af op uw situatie. En of u kiest voor een scherp geprijsde keuken of voor exclusief design, u mag altijd rekenen op kwaliteit, maatwerk en service.