Keukens

Voor elke smaak

Zoveel mensen, zoveel smaken…en dus ook zoveel keukens. Houdt u van modern, landelijk of van design? Wat verlangt u van uw keuken? Bent u een amateur-chef of zijn uw kookkunsten beperkt? Heeft u veel of weinig ruimte in uw woning?

Er zijn nogal wat vragen om te beantwoorden als u een goede keuze wilt maken. Dat is geen probleem. Het kan juist erg leuk zijn, want de juiste keuzes zorgen ervoor dat u de komende jaren veel plezier aan uw keuken beleeft. En natuurlijk zijn wij er om u te adviseren bij uw keuzes.

Dus welke smaak u ook heeft, bij Pieters Keukens slaagt u altijd.

Maak een afspraak

Uw naam (verplicht)

Voorkeur datum (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Tekst (verplicht)

Bent u benieuwd wat Pieters Keukens voor u kan betekenen?

Meer inspiratie over keukens

Op onze website hebben wij een aantal mooie foto’s van onze keukens staan. Wilt u toch nog wat meer inspiratie opdoen, neem dan gerust een kijkje in onze showroom. Hier vindt u meerdere keukenopstellingen en hebt u een overzicht van de diverse kleuren en materialen. Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken! Het advies is uiteraard vrijblijvend en geheel passend bij uw wensen.

 

Bezoek ons adres: Vlasstraat 13B, 4566 BC Heikant.

Hopelijk tot snel!

De klant staat altijd centraal

Bij ons krijgt u kwaliteit keukens voor een scherpe prijs

Wij zijn 24/7 te bereiken via de mail en via de telefoon.

Over ons

De keuken is het kloppende hart van uw huis. Een plaats om te koken en te eten, kortom een plek waar geleefd wordt. Uw keuken moet dus passen bij uw manier van leven en natuurlijk bij uw wensen. Bij Pieters Keukens vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Onze kwaliteitskeukens stemmen we volledig af op uw situatie. En of u kiest voor een scherp geprijsde keuken of voor exclusief design, u mag altijd rekenen op kwaliteit, maatwerk en service.

Lekker eten begint bij een goede keuken