Een hoogglans keuken, een echte eyecatcher in uw woning

 

Een hoogglans keuken is de trend van deze tijd. Hoewel u in eerste instantie zult denken dat deze keuken alleen voor een moderne woning is weggelegd, kun je juist een hoogglans keuken uitstekend combineren met natuurlijke materialen. Een hoogglans keuken is chique, stijlvol en door de weerspiegeling van de hoogglans ontstaat er ook nog eens een ruimtelijk effect. Zeer populair is de witte hoogglans keuken in combinatie met een zwart stenen werkblad.

Maak een afspraak

Uw naam (verplicht)

Voorkeur datum (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Tekst (verplicht)

Is het onderhouden van een hoogglans keuken niet erg intensief?

Dat valt gelukkig wel mee. De keukens van Pieters Keukens zijn kwalitatief zeer goede keukens en de glanzende toplaag die op onze keukens zit is zeer eenvoudig schoon te maken. De keukenfrontjes zijn kras- en stootvrij en bovendien waterdicht en kleurvast. KIest u voor een greeploze hoogglans keuken met tip-on systeem dan oogt uw keuken nog strakker en ook de eventuele vingerafdrukken zijn eenvoudig te verwijderen! Een hoogglans keuken is natuurlijk niet alleen verkrijgbaar in wit, maar ook bijvoorbeeld in hoogglans zwart. In combinatie met een houten aanrechtblad is dit niet alleen chique, maar ook warm en sfeervol. En de durfal met een eigentijdse smaak kiest misschien wel voor een rode, gele of blauwe hoogglans keuken!

 

Het installeren van uw hoogglans keuken door Pieters Keukens.

In onze showroom staan vele combinaties van hoogglans keukens. Als uw belangstelling uitgaat naar een keuken die wellicht niet helemaal in uw woning past, is dat geen probleem voor Pieters Keukens. Onze monteurs die in de loop der jaren een schat aan ervaring hebben opgedaan, kunnen de keuken geheel op maat maken, zodat deze perfect in uw woning past. Daarnaast zijn wij premium dealer van Aga-fornuizen, een Aga-fornuis als toevoeging aan uw hoogglans keuken, maakt uw keuken wel heel compleet!

Bent u dus op zoek naar een nieuwe hoogglans keuken, kom dan eens langs in onze showroom. U zult uw ogen uitkijken! Via onze contactpagina kunt u de openingstijden en adresgegevens bekijken. Mocht u interesse hebben, maar geen tijd om langs te komen, vraag dan geheel vrijblijvend onze brochure aan.