Wat zijn de voordelen van een Bora Downdraft afzuigsysteem?

De Bora Downdraft afzuigsysteem is een vrij nieuw afzuigsysteem voor de keuken. Het afzuigsysteem is niet alleen functioneel, het staat ook nog eens erg stijlvol in een moderne keuken. De Bora kookplaat afzuiging wordt afgewerkt in het werkblad en komt alleen omhoog wanneer u daadwerkelijk aan het koken bent. Doordat de afzuiging dicht bij de kookplaat is verwerkt wordt de kookdamp meteen opgezogen tijdens het koken. De Bora kookplaat afzuiging is de revolutie op het gebied van afzuigen!

 

De voordelen van een Bora Downdraft afzuigsysteem

Het afzuigsysteem van Bora Downdraft kent vele voordelen. De voordelen zullen hieronder benoemd en toegelicht worden zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Maak een afspraak

Uw naam (verplicht)

Voorkeur datum (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Tekst (verplicht)

1) Eenvoudig en effectief

Doordat de afzuiging in de kookplaat verwerkt zit wordt voorkomen dat de kookluchten zich door de ruimte kunnen verspreiden. De geuren en vetdeeltjes blijven hangen in het filter van het afzuigsysteem en krijgen geen kans om zich te verspreiden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een effectieve afzuiging.

 

2) De afzuigkap is verleden tijd

Een afzuigkap is vaak erg lomp en trekt vaak de aandacht in je keuken. Daarnaast wordt een afzuigkap vaak erg vies en heeft hij veel invloed op de uitstraling van je keuken. Daarnaast hangt een afzuigkap vaak boven het fornuis. Hierdoor loopt u het risico dat u uw hoofd stoot. Door de innovatieve kookveldafzuiging van Bora Downdraft is een afzuigkap niet langer meer nodig. Alle nadelen, zoals hierboven genoemd, zijn verleden tijd!

3) Rust en stilte

Een ander groot voordeel aan de kookveldafzuiging is het feit dat hij geruisloos is ten opzichte van de traditionele afzuigsystemen. Doordat het afzuigsysteem van Bora Downdraft amper geluid maakt, komt er een rustige sfeer in de keuken. U hoeft niet langer meer u best te doen om boven het geluid van het afzuigsysteem te komen.

 

4) Maak het filter eenvoudig schoon

Het schoonmaken van een afzuigsysteem is vaak een vervelend en intensief klusje. Dit is bij het Bora Downdraft systeem niet het geval. De klep en het filter kunnen eenvoudig verwijderd worden. Vervolgens kunnen deze eenvoudig en snel gereinigd worden in de vaatwasser. Het afzuigsysteem van Bora Downdraft is dus schoon in een handomdraai!

Verschillende series

Het apparaat wordt geleverd met verschillende kookvelden in verschillende series. De series zijn de Classic, de Professional en de Basic. Hiermee bedient het apparaat verschillende behoeftes waardoor hobby koks, top koks en de huis en tuin koks allemaal hun hart kunnen ophalen. Ook al hebben de alternatieven zich in de loop der tijd aangediend, geen van deze kunnen daar nog aan tippen.

 

Koop uw nieuwe afzuiging nu en profiteer van alle voordelen die het afzuigsysteem met zich meedraagt. Geluidstil, gemakkelijk schoon te houden, neemt weinig ruimte in beslag en werkt erg effectief! De ideale oplossing voor de “lelijke” en “verouderde” afzuigsystemen.

 

Wil u advies op maat over toepassing van werkblad afzuiging in uw nieuwe keuken? Neem gerust contact met ons op.

Bent u benieuwd wat Pieters Keukens voor u kan betekenen?

Meer inspiratie over landelijke keukens

Op onze website hebben wij een aantal mooie foto’s van onze keukens staan. Wilt u toch nog wat meer inspiratie opdoen, neem dan gerust een kijkje in onze showroom. Hier vindt u meerdere keukenopstellingen en hebt u een overzicht van de diverse kleuren en materialen.

Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken! Het advies is uiteraard vrijblijvend en geheel passend bij uw wensen en budget.
Bezoek ons adres: Vlasstraat 13B, 4566 BC Heikant.

Hopelijk tot snel!

De klant staat altijd centraal

Bij ons krijgt u kwaliteit keukens voor een scherpe prijs

Wij zijn 24/7 te bereiken via de mail. en via de telefoon elke werkdag tussen 08:00-17:00

Over ons

De keuken is het kloppende hart van uw huis. Een plaats om te koken en te eten, kortom een plek waar geleefd wordt. Uw keuken moet dus passen bij uw manier van leven en natuurlijk bij uw wensen en budget. Bij Pieters Keukens vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Onze kwaliteitskeukens stemmen we volledig af op uw situatie. En of u kiest voor een scherp geprijsde budgetkeuken of voor exclusief design, u mag altijd rekenen op kwaliteit, maatwerk en service.

Lekker eten begint bij een keuken