AGA

Pieters Keukens is Premium Dealer van AGA fornuizen.

Een AGA is niet zomaar een fornuis, het is hart van uw keuken, wellicht zelfs van uw huis. Van bakken tot roosteren en van grillen tot stomen, een AGA is als het ware tien apparaten in één, die stuk voor stuk perfect functioneren.

Zet de broodrooster, de broodbakmachine, de magnetron en de grill maar weg en geniet van de unieke veelzijdigheid van de AGA.

Een AGA fornuis is niet alleen uiterst veelzijdig en multifunctioneel, het is ook een stijlvol middelpunt van de keuken. De tijdloze vormgeving met het onverwoestbare email maakt een AGA tot een aanwinst voor het leven.

Als Premium Dealer van AGA garanderen we u het beste advies over deze unieke fornuizen.

Button AGa

Maak een afspraak

Uw naam (verplicht)

Voorkeur datum (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Tekst (verplicht)

Leer uw AGA kennen

Een AGA fornuis is een lust voor het oog en het is een voorrecht om ermee te koken. Als iemand die een AGA fornuis heeft gekocht of geërfd, weet u dit maar al te goed. Maar misschien weet u niet hoe u het beste uit uw AGA kunt halen? 

 

Uw AGA wordt onderdeel van de familie

Niemand kan een AGA weerstaan – zodra u de keuken binnenkomt wordt u getrokken door die bijzondere warmte. AGA bezitters vertellen vaak dat het fornuis onderdeel is van hun familie en dat een leven zonder hun AGA niet meer voor te stellen is. Er is geen ander huishoudelijk apparaat dat zo geliefd is.

Een AGA kan het echt allemaal

Van snelle wokmaaltijden tot een exquise soufflé, de AGA excelleert in iedere kookstijl. AGA gebak is lichter, vlees malser, patat krokanter, hartige gerechten rijzen meer en pizza’s hebben de perfecte knapperigheid. Met de AGA is alles mogelijk. Bovendien wordt elk gerecht in een AGA beter. Zelfs tijdens drukke dagen heb je met een AGA in een mum van tijd een maaltijd op tafel. 

Bent u benieuwd wat Pieters Keukens voor u kan betekenen?

Meer inspiratie over keukens

Op onze website hebben wij een aantal mooie foto’s van onze keukens staan. Wilt u toch nog wat meer inspiratie opdoen, neem dan gerust een kijkje in onze showroom. Hier vindt u meerdere keukenopstellingen en hebt u een overzicht van de diverse kleuren en materialen.

Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken! Het advies is uiteraard vrijblijvend en geheel passend bij uw wensen.
Bezoek ons adres: Vlasstraat 13B, 4566 BC Heikant.

Hopelijk tot snel!

De klant staat altijd centraal

Bij ons krijgt u kwaliteit keukens voor een scherpe prijs

Wij zijn 24/7 te bereiken via de mail en via de telefoon. Ook zijn we op elke werkdag open tussen 09:00-17:00 behalve op maandag.

Over ons

De keuken is het kloppende hart van uw huis. Een plaats om te koken en te eten, kortom een plek waar geleefd wordt. Uw keuken moet dus passen bij uw manier van leven en natuurlijk bij uw wensen. Bij Pieters Keukens vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Onze kwaliteitskeukens stemmen we volledig af op uw situatie. En of u kiest voor een scherp geprijsde keuken of voor exclusief design, u mag altijd rekenen op kwaliteit, maatwerk en service.

Lekker eten begint bij een keuken